En underleverantör med framtidsfokus

Isakssons Metallindustri är företaget som satsar framåt. Vi är ett tätt sammansvetsat team som jobbar nära våra kunder. Tillsammans identifierar vi dina behov och skapar nya värden för tillväxt i din verksamhet. Vi kan tillverkande verkstadsindustrin in i minsta detalj. Med professionella metoder, en modern maskinpark och stort personligt engagemang gör vi jobbet snabbt, effektivt och tryggt.

Automatsvarvade detaljer

Isakssons Metallindustri tillverkar automatsvarvade detaljer från stång: 5–65 mm i diameter och 2–800 mm i längd. Vi har specialiserat oss på lätta till medelsvåra detaljer för verkstadsindustrin och har förmånen att få jobba med långsiktiga och stabila kunder i många spännande branscher – från lantbruksmaskiner till personhissar och möbler. Det de alla har gemensamt, är ett fokus på konstruktionslösningar och ett behov av en partner inom verkstadsindustrin som talar deras eget språk. Vi erbjuder hög flexibilitet och kan snabbt ställa om mellan korta och långa serier.

Trygg och tydlig inköpsprocess

Att kunna erbjuda ett bra stöd till din inköpsavdelning är grunden för ett bra samarbete. Därför har vi tydliga rutiner för offertlämning, där vi på ett snabbt och strukturerat sätt svarar på din förfrågan. Hos oss får alltid mätprotokoll och materialcertifikat samt PPAP-dokumentation utan krångel och extra kostnader. Vi är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Vi kan konstruktion i verkstadsindustrin

Med 75 års erfarenhet av att svarva detaljer för verkstadsindustrin så kan vi vårt jobb. Vi gör det enkelt för dina konstruktörer att prata ritningar, underlag och lösningar och ställer gärna upp och delar med oss av våra kunskaper redan i produktutvecklingsfasen. Isakssons skickliga medarbetare kan hitta nya smarta lösningar som effektiviserar din produktion och upptäcker eventuella problem innan de uppstår.

Hög leveranssäkerhet

Oss kan du lita på. Vi jobbar hela tiden för att ligga i framkant när det gäller arbetsmetoder, maskinutnyttjande och kompetens. Vi har insikten och kunskapen om det större sammanhang som våra detaljer ingår i, det vill säga din produkt. Internt har vi byggt effektiva och strömlinjeformade processer som gör att vi har en mycket hög leveranssäkerhet och kan hålla det vi lovar.

En för alla, alla för en

Vi sitter alla i samma båt. Om våra kunder lyckas, så lyckas vi. Om vi lyckas, så lyckas våra underleverantörer. Genom åren har vi byggt en företagskultur där alla samarbetar: vi på Isakssons, våra underleverantörer och våra kunder – och ofta även kundens kund. Vi månar om våra medarbetare och ger dem möjlighet att växa. Isakssons Metallindustri ska vara ett företag som man vill jobba på, där man utvecklas och gärna stannar kvar. Resultatet är att alla medarbetare är väl insatta i vår verksamhet, har kompetenser inom flera områden och kan hugga i där det behövs. Det gör oss mindre känsliga och mer flexibla. Vi vill vara ett företag som våra kunder gärna handlar av för att våra detaljer är tillverkade med yrkesskicklighet och stolthet. Och för att de passar lite extra bra i de applikationer som de ska användas.

Hur kan vi göra din affär ännu bättre?

Skicka ett mejl till oss och beskriv vad du behöver hjälp med. Vi lämnar offert inom två arbetsdagar.

Fyll i ditt namn här
Fyll i ditt namn här