Ordning och reda. Certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Hemligheten bakom en detalj som levereras i rätt tid, med rätt kvalitet och rätt dokumentation är ordning och reda. Därför har vi lagt ner mycket jobb på våra flöden och processer. Det ger flyt hela vägen och skapar trygghet för dig som kund inom tillverkande industri.

Vi stöttar dig i hållbarhetsarbetet

Våra certifieringar enligt ISO 9001 och ISO 14001 gör oss till en trygg samarbetspartner som kan dokumentera historien bakom produkten på det sätt som dina kunder kräver. Vi har bland annat omfattande erfarenhet av att samarbeta med möbelbranschen som under lång tid har krävt hållbarhetsdokumentation genom hela leveranskedjan, till exempel för Möbelfakta och Svanen. Leverantörerna av våra råmaterial erbjuder spårbarhet från det färdiga metallämnet tillbaka till gruvan. Vårt bidrag i den egna verksamheten handlar om minskat klimatavtryck i form av energieffektiva tillverkningsprocesser och vi har även valt att ersätta oljan i våra maskiner med skärvätska.

ISO 9001

ISO 9001 är standarden som vi har valt att följa för kvalitetsledning av verksamhetsprocesserna i vårt företag. Genom kvalitetsledningssystemet arbetar vi för ständiga förbättringar i verksamheten med målet att möta våra kunders behov.

ISO 14001

ISO 14000 är det miljöledningssystem som vi har valt att integrera i vår verksamhet. Det är vårt dagliga verktyg som underlättar och inspirerar oss i vårt arbete för att hela tiden minska vårt miljöavtryck och bidrar till samhällets gemensamma resurshushållning.

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig med dokumentation i projektet?

För oss är det självklart att du som kund ska få bra dokumentation. Det ingår alltid som en del i affären och kostar inget extra. Mejla oss och berätta vad just du behöver!

Fyll i ditt namn här
Fyll i ditt namn här